Over mij

overmij_zoom

'She believed she could, so she did'

– R.S. Grey –

“Na omzwervingen langs Rome, de Universiteit van Amsterdam, waaraan ik in 1994 afstudeerde en diverse baantjes en banen, ontdekte ik in 2002 wat echt bij mij paste: schrijven, journalistiek, human interest. Na een aantal postacademische cursussen aan de School voor Journalistiek in Utrecht ging ik aan de slag voor uiteenlopende bekende titels*.

Een paar jaar lang bracht ik de winter door in Thailand en in de zomer in Griekenland, om daar te flexwerken. Interviewen via Skype vanuit de hangmat: heerlijk. Toch gaat er niets boven persoonlijk contact. Tegenwoordig werk en woon ik (met vriend en kat) aan de rand van Amsterdam, met uitzicht over de polders. Verder houd ik mij bezig met persoonlijke ontwikkeling en groei en heb ik een opleiding gevolgd tot NLP coach.”

* Publicaties vanaf 2003 tot heden:
Actueel, Avant Garde, Avant Garde MEN, AD, Bagels & Beans, Basta!, Bindinc (Avrobode, KRO Magazine, NCRV-gids, Mikro Gids, Televizier en TVFilm), Bolwerk, Cosmo, Flair, Grazia, Groter Groeien, J/M, Kronkel, LEF, LINDA., Margriet, Nouveau, NRC, Oh!, Onderweg voor Dieren, Ook, OndersteBoven, One, Ouders van Nu, PuurenKuur, Primo, Passie 4 Women, PS van de week, Santé, SBA Magazine, TeGek!, Top Santé, Trots, Uitgerekend Jij, UNLP, Viva, Viva Mama, Verder, Vertel, Vriendin, VROUW, WebRegio, Wij Jonge ouders, Ya.  

‘Mijn missie is om onderwerpen voor het voetlicht te brengen waar mensen snel een vooroordeel over hebben. En waar ze na het lezen hopelijk meer begrip voor krijgen.’ – Lydia in Villamedia magazine. Lees het hele artikel hier.